Meer Geestelijke Zorg

dromen
barsten
woorden
passie


Dromen

Dromen hebben onze wereld veranderd, gevormd en verrijkt: in steeds kortere tijd is het mogelijk steeds grotere afstanden af te leggen, grotere berekeningen te maken en meer veranderingen aan te brengen. Onze netwerken worden steeds groter, de wereld komt steeds dichterbij. We kunnen steeds meer van de wereld zien. We weten steeds beter ziektes te genezen en ons leven te verlengen. Dat is niet alleen het resultaat van kennis, wetenschap en doorzettingsvermogen, maar vooral ook omdat mensen een droom hadden en die volgden.

Zelf droom ik ervan wijs te zijn en het leven te doorgronden. Met die wijsheid mensen te dienen en een bijdrage te leveren aan het verbeteren van deze wereld. Al langere tijd zoek ik naar manieren om dat voor elkaar te krijgen. Hoe word je eigenlijk wijs? Hoe maak je die wijsheid beschikbaar voor mensen? Hoe krijg je wat je in je hoofd hebt op papier? Ik heb besloten het maar op een website te zetten in plaats van op papier. Ik denk aan korte artikelen die gedachten, uitleg, associaties en inspiratie geven aan/bij een woord. Daarbij zal ik niet alleen naar andere artikelen op deze site verwijzen, maar komen er ook regelmatig links naar andere sites, zal ik boeken en films, kunstwerken en trends bespreken.

Met andere woorden, wat ik in mijn hoofd heb is veel en groots. Is het waanzin of wordt het een grote teleurstelling? We zullen het moeten afwachten. Als je er nooit aan begint, zul je het ook nooit weten. Misschien wordt het wel echt iets. Ik ga daar maar even vanuit.

Droom met me mee en vind je eigen droom. Vind hoe het leven voor jou in elkaar zit. Op elke pagina is het mogelijk te reageren op wat ik schrijf: geef je eigen visie, stel een vraag en zoek mee naar wijsheid.

 

Naar boven

Laatst gewijzigd: 06-Mar-2011